Bara en knapp halvtimmas bilfärd från Malaga flygplats hittar Du den romantiska byn Mijas, även kallad den vita byn. Numera är det nog mera att betrakta som en liten pittoresk spansk stad med ett sprudlande gatuliv året runt. Mijas erbjuder den genuint spanska miljön med traditionellt vitkalkade hus utmed små gator och gränder fyllda av livliga affärer, barer och utmärkta restauranger. Alla med erbjudanden av färska lokala specialiteter till mycket överkomliga priser.

Vårt romantiska boende är beläget på en klippavsats med betagande vyer över Mijas, Fuengirola och Medelhavet. Anläggningen ligger mycket centralt men ändå med ett lugnt och avskilt läge. Det är endast några minuters promenad till centrala Mijas. Det är med andra ord nära till det mesta som gör livet trevligt.

Här bor man i trevliga och trivsamma lägenheter. Standarden är hög och lägenheterna är välutrustade och anpassade för bekvämt boende under längre tid. Från balkongerna har man en magnifik panoramautsikt över Medelhavet.

Det finns bar och restaurang och gästerna har fri tillgång till anläggningens faciliteter. I den närliggande omgivningen finns det även många trevliga vandringsleder för den som vill njuta av den andalusiska naturen.

Området är bevakat och parkering sker kostnadsfritt i anläggningens privata garage eller på området.

Bilder på boendet

Service/utrustning

Städning:
1 gång/vecka

Byte av linne/handdukar:
1 gång/vecka

TV:
Ett stort antal internationella kanaler.

Internet:
WiFi i lägenheterna, kostnadsfritt.

Tvätt:
Tvättmaskin i lägenheterna.

Disk:
Diskmaskin finns i samtliga lägenheter.

Avstånd

Alhaurin Golf: ca.15 min. med bil.

Cabopino Golf: ca. 20 min. med bil.

Havet/stranden: ca.15 med bil.

Livsmedelsbutiker: ca. 5 min. promenad.

Lämpliga golfbanor

pusher_living
Alhaurin

widget_capobino
Capobino golf


Rio Real


Mijas Golf